Onko alapään ajelemattomuus normaalia?

Nimimerkki Luolanainen esittää otsikon kysymyksen teinilehti Demin auttavalle olkapäälle eli systerille. Hän on huomannut monien kaveriensa ajelevan alapäitään ja kuullut joidenkin sanovat, että miehet eivät pidä karvaisista alapäistä. Itse hän vierastaa ajatusta.

Ja mitä sanoo systeri lehdessä, jota lukee ehkä puolet Suomen teinitytöistä ja joka ohjaa näiden ajattelua varmasti valtavasti?

”Karvojen ajeleminen pois kokonaan on ujuttautunut kulttuuriimme pornoteollisuuden kautta, ikävä kyllä. Ajelu ei ole mitenkään tarpeellista, mutta jos karvoitus leviää selvästi bikinirajan ulkopuolelle niin pieni siistiminen voi olla paikallaan.”

Ei näin. Päivystävä feministi sanoo, että jos teinityttö vierastaa karvojen ajelua, hänen ei pidä ajella. Sen sijaan hänen pitää antaa karvojen rehottaa, että kaveritkin näkevät, etteivät kaikki muutkaan ajele karvojaan. Sitten hän voi käyttää kainalo-, sääri-, kulma- ja alapääkarvojen nyppimättömyydessä ja ajamattomuudessa säästämänsä ajan johonkin järkevämpään.

Mainokset

3 Responses to “Onko alapään ajelemattomuus normaalia?”


 1. 1 Seksualisti marraskuu 7, 2008 19:12

  Kommentoin aihetta blogissani, jos kiinnostaa…

 2. 2 Oranki marraskuu 9, 2008 00:14

  [quote]
  …ja kuullut joidenkin sanovat, että miehet eivät pidä karvaisista alapäistä.
  [/quote]
  Ja naisetko erityisesti pitävät karvanaamaisista miehistä? Melko halventavaan sävyyn puhuttiin pravdassa taannoin mm. kalapuikkoviiksistä.

  Useamman kerran viikossa tulee ajeltua partakarvat. Paine siihen tulee erityisesti naisilta joista useimmat pitävät pitkänä rehottavaa partaa epäsiistinä tai jopa inhottavana.

 3. 3 pulliainen marraskuu 22, 2008 12:45

  Kiinnostavaa, että Orangin mielestä naisen alapää ja miehen kasvot ovat käypä vertailupari. Muitakin vaihtoehtoja olisi tullut mieleen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Mainokset

%d bloggers like this: