Tasa-arvovaalit

Kunnallisvaalit alkavat näkyä mediassa ja katukuvassa. Päivystävän feministin leuka loksahti, kun ratikkapysäkille oli ilmaantunut rkp:n mainos ”det är rättvist att sänka inkomstskatten för alla” eli suomeksi: ”on oikeudenmukaista kasvattaa tuloeroja”.

No, tekee puolueen puheenjohtaja, kulttuuriministeri Stefan Wallin sentään hyvääkin. Tane on avannut tasa-arvovaalisivuston, jonka suojelijana myös tasa-arvoasioista vastaava Wallin toimii. Kyynikkoa hiukan mietityttää, tuleeko sivusta hittiä, kun sinne ei ole väsätty edes vaalikonetta tai pelejä. On sentään Wallinin kolumni. ”Voit valita ehdokkaan, jolle tasa-arvo on tärkeää – ihan oikeasti!” hän neuvoo.

Mainokset

1 Response to “Tasa-arvovaalit”


  1. 1 Itkupilli elokuu 25, 2008 01:37

    en oikein osaa ruotsia, mutta ymmärtäisin ton lauseen, että ”on oikeudenmukaista laskea kaikkien tuloveroja”…mutta kun asia oikein ilmaistaan, niin se kai todellakin käytännössä tarkoittaa, että tuloerot kasvavat, jos kaikilta tuloverotusta lasketaan…piti nyt ihan jäädä sormi suussa pohtimaan…riippuu kai sitten tietysti miten niitä veroja lasketaan…

    Mulla jää nyt kunnallisvaalit ihan näin blogimaailmasta seurattaviksi, kun täällä Kaliforniassa ei oikein tule seurattua muuta suomalaismediaa.

    Siksi lisäsinkin tämän hyödyllisen info-blogin blogrolliini.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Mainokset

%d bloggers like this: