Kauniina kaiken ikää

Hmm… Vielä joskus luulin, että viimeistään neljän-, viidenkympin korvilla naiset alkavat hyväksyä ulkonäkönsä eivätkä jaksa enää niin stressata. Muistelen, että tämänikäiset naiset ovat toistelleet sanomaa naistenlehtien haastatteluissa. En tiedä, oliko aika toinen vai temppuileeko muistini, kun nyt tuonikäisiä kolmikymppisen näköisiä tulee vastaan kaikkialla. Yli kaksikymppisiä malleja näkee yhä useammin, mutta kovasti nuorekkaitahan he ovat aina.

Kirsti kertoi viime sunnuntain Helsingin Sanomissa, miten tämä on mahdollista: Ensimmäinen kasvojen kohotus kannattaa tehdä nelikymppisenä, kun kasvot eivät vielä ole menettäneet muotoaan. Sitten leikkauksia voi jatkaa muutaman vuoden välein, eikä kukaan huomaa.

Huokaus. Koskahan normaalisti vanhenevat naiset alkavat tuntea itsensä omituisiksi (täälläkin) ja kasvojen kiristelystä tulee normi? Ainakin mainonta ja media tekevät parhaansa. Ja kosmetiikkateollisuus kiittää. Yhdysvalloissa alkoi juuri tv-sarja She’s Got the Look, yli 35-vuotiaiden mallikoulu. Siis yli 35-vuotiaiden, jotka eivät näytä yli 35-vuotiailta.

Mainokset

0 Responses to “Kauniina kaiken ikää”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Mainokset

%d bloggers like this: